Team building

 

En opplevelse for livet!

Gleden av et fritt 
fall sammen!

Vi kan tilby en unik opplevelse for større grupper, firmaer, utdrikningslag og andre som ønsker å dele noe spesielt.

Tandemhopp hos oss vil være den perfekte teambuildingaktiviteten. Man deler noe ekstremt man kan snakke om i lang tid etterpå, og som knytter gruppen sammen på en unik måte.

Vi kan håndtere opp til 50 tandem på en dag. Vi har grupperabatt for tandem med video og for tandem med video og bilde, for grupper fra 6 personer og større.

Avhengig av generell etterspørsel kan vi vurdere ytterligere rabatt ved grupper på over 20 personer. For gruppereservering trenger vi, avhengig av størrelsen, god tid på forberedelser.

Men skulle man komme på at man har lyst til dette i siste liten er det alltid lov å ta kontakt. Reservasjon må gjøres pr. e-post til info@fallskjerm.no og må inneholde antall som skal hoppe, dato og klokkeslett.

Vi fakturerer depositum tilsvarende 1000,- pr. hode.

Krav
  • Du må være minst 16 år gammel, og dersom du er under 18 år må du ha skriftlig tillatelse fra begge foreldre/foresatte.
  • Hvis du er du over 70 år må du ha en bekreftelse fra lege som du fremviser før hopping
  • Du må ha normalt god helse. Se egenerklæring nedenfor* som du må signere på, dersom du ikke kan signere med god samvittighet her må du ta en egen legesjekk.
  • Du kan ikke veie mer enn 95 kg og ikke være høyere enn 2 meter.
  • Du kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).
  • Dersom du gir et tandemhopp i gave, så må den som mottar gaven vite om dette minimum 48 timer før hoppet skal utføres. Årsaken til dette, er at han/hun skal få tid til å tenke seg om for å finne ut om dette er noe han/hun ønsker å gjennomføre.
*Egenærklæring helsetilstand:

«Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.»

Dersom du er i tvil om du oppfyller kravene for å hoppe, ber vi deg kontakte klubben i god tid før hoppet gjennomføres.

For ofte stile spørsmål om tandemhopp – klikk her.

Refusjon

Ved booking av tandemhopp skal hoppet normalt gjennomføres den datoen det er booket. Hvis værforhold ikke tillater hopping den aktuelle datoen, så flyttes hoppet til en annen dato den samme sesongen (ny dato bestemmes av tandemeleven).

Ved gjentatte forsøk på å få gjennomført hoppet den aktuelle sesongen, så kan hoppet flyttes til neste sesong, uten tillegg i pris. Ytterligere flytting av hopp til senere sesong kan etter avtale gjøres mot tillegg i pris.

Vi beholder depositumet ved avbestilling

nb_NO