Tandeminfo

 

Gleden av et fritt fall!

 

Hopp tandem fra 4990,-

Vil du finne ut mer om det å hoppe fallskjerm? Kanskje du tenker på å gå kurs? Eller hva med å gi et tandemhopp i gave.

Å hoppe tandem, er en fin måte å prøve fallskjermhopping på. Som tandemelev har du muligheten til å ta dine første skritt mot frittfall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør!

Tandemhopping er en aktivitet som gjør fallskjermhopping tilgjengelig for de fleste, uten at man behøver å legge ned så mye tid og ressurser.

Hvert år gjennomfører Oslo Fallskjermklubb mer enn 600 tandemhopp med elever i alderen 16 til 100 år. Vi hopper fra fly og utsprangshøyde er normalt 12.500 fot eller ca. 4000 meter.

Frittfalltid er 40-45 sekunder i ca. 200 km/t. Turen under fallskjermen varer i 5–6 minutter med en fantastisk utsikt.

Vi har noen av Norges mest erfarne tandeminstruktører med mange tusen hopp.

Gavekort

Skal du bestille et tandemhopp som gave kan det gjøres det her. Dersom du har et gavekort kan du bestille som vanlig HER. 

Priser 2024

Tandemhopp med video: 4990,-

Tandemhopp med video og stillbilder: 5390,-

Tandemhopp 6+ grupperebatt: – 400,- i rabatt per hopp

Når hopper vi?

Vi hopper hver dag i sesongen så lenge været rekker. 

Oversikt over når vi hopper finner du HER. 

Husk å sjekke værvarselet for dagen dere skal hoppe før dere drar hjemmefra. Av sikkerhetsmessige hensyn hopper vi ikke i regn eller sterk vind.

Krav
  • Du må være minst 16 år gammel. NB: dersom du er under 18 år MÅ du ha skriftlig tillatelse fra BEGGE foreldre/foresatte. Klikk her for skjema som må fylles ut og tas med.
  • Hvis du er du over 70 år må du ha en bekreftelse fra lege som du fremviser før hopping – se link under neste punkt.
  • Du må ha normalt god helse. Se egenerklæring nedenfor* som du må signere på, dersom du ikke kan signere med god samvittighet her må du til lege for legesjekk.
  • Du kan ikke veie mer enn 95 kg og ikke være høyere enn 2 meter.
  • Du kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).
  • Dersom du gir et tandemhopp i gave, så må den som mottar gaven vite om dette minimum 48 timer før hoppet skal utføres. Årsaken til dette, er at han/hun skal få tid til å tenke seg om for å finne ut om dette er noe han/hun ønsker å gjennomføre.
*Egenærklæring helsetilstand:

«Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.»

Dersom du er i tvil om du oppfyller kravene for å hoppe, ber vi deg kontakte klubben i god tid før hoppet gjennomføres.

For ofte stile spørsmål om tandemhopp – klikk her.

Refusjon

Ved refusjon beholder klubben et administrasjonsgebyr på NOK 500,-.

Ved booking av tandemhopp skal hoppet normalt gjennomføres den datoen det er booket. Hvis værforhold ikke tillater hopping den aktuelle datoen, så flyttes hoppet til en annen dato den samme sesongen (ny dato bestemmes av tandemeleven).

Ytterligere flytting av hopp til senere sesong kan etter avtale gjøres mot tillegg i pris.

nb_NO