Ofte stilte spørsmål


Hvordan booker jeg et tandemhopp?

Inne på ‘’tandembooking’’ på nettsiden vår finner du en kalender, der kan du enkelt velge dag og tidspunkt som passer for deg. Hvit rute betyr at timen er ledig. Fyll inn din kontaktinformasjon, og du blir sendt videre til betalings siden vår.

Hvor lang tid i forveien må jeg booke?

Kalenderen for booking er åpen frem til 24 timer før ønsket time.

Hvordan gjør jeg det med betalingen?

Informasjon om betaling finner du her under overskriften Betaling og Bestilling.

Jeg har fått et gavekort, hvordan booker jeg et tandemhopp?
  • Du booker deg inn i kalenderen ved å bruke gavekortet. Gå inn i kalenderen og velg dag og tidspunkt for hoppet, hvit rute betyr at timen er ledig. Fyll inn din kontaktinformasjon, gavekortnr og velg ‘’Gavekort’’ i rullegardinmenyen for ‘’velg type tandem’’.
Hva skjer den dagen jeg skal hoppe?

Husk å sjekke værmeldingen før du kjører hjemmefra. Denne finner du her. Vi kan ikke hoppe når det regner eller ved for sterk vind. Er det mørke skyer eller vindstyrke over 4 m/s i ovennevnte varsel eller er du i tvil ring 916 41 801 før avreise.

Hva skal jeg ha på meg?

Alt du trenger for å gjennomføre hoppet låner du av oss. Du vil få utdelt en hoppdress til å ha utenpå dine egne klær, så ha på deg noe ledig, og joggesko.

Hvor tar man av, og hvor lander man?

Vi holder til på Østre Æra flyplass like ved Rena i Åmot kommune. Flystripen ligger rett ved landingsområdet, så hele gjennomføringen er på ett og samme sted. Link her til Google Maps.

Kan jeg bruke eget kamera under hoppet?

Dessverre er det ikke tillatt for en tandempassasjer å ha med seg eget kamera. Vi har egne kameramenn som filmer alt fra før dere går opp i lufta til etter dere kommer ned. Film og bilder får du med deg på en USB-stick før du reiser. Dette er et tillegg i prisen på 990 kr.

Hva skjer dersom det er dårlig vær?

Hvis været ikke skulle være med oss den dagen du skal hoppe kan reservasjonen flyttes. Finn en ny dag som passer for deg inne på bookingsiden vår, og send oss en epost på info@fallskjerm.no. Husk å skrive hvilket tidspunkt du i utgangspunktet skulle hoppe.

Jeg ønsker ikke å hoppe, og ønsker å få refundert pengene. Hvordan gjør jeg det?

Dersom du ikke ønsker å hoppe og få refundert pengene beholder vi et adm.gebyr på 500 kr. Send en epost til info@fallskjerm.no, så får du pengene tilbake på din konto eller til din PayPal-konto. Husk og legg ved tidspunkt du hadde booket, og kontonummer.

nb_NO