Ofte stilte spørsmål

 

Hvordan bestiller jeg et tandemhopp?

Direkte booking kan gjøres HER!

Når du booker kan du velge antall hoppere, samt hvilken dag og tidspunkt som måtte passe deg best.

Ta gjerne forbindelse dersom du har spørsmål!

Hvor lang tid i forveien må jeg booke?

Så lenge det er ledig plass i kalenderen er bestilling ikke begrenset i tid. Vi aksepterer til og med drop-inn dersom vi har plass. Det er dog anbefalt å bestille tandemhoppet ditt før du møter opp for å være garantert plass.

Hvordan betaler man?

Normalt betaler man når man bestiller. Vi aksepterer også betaling i resepsjonen ved drop-inn og tilsvarende.

Jeg har fått et gavekort, hvordan booker jeg et tandemhopp?

Du kan reservere et tidspunkt HER ved å bruke koden på gavekortet. 

Hva skjer den dagen jeg skal hoppe?

Du kan møte til det tidspunktet du har bestilt til. Når du ankommer hoppfeltet kan du møte for registrering i resepsjonen inne i den store hangaren. 

Husk å sjekke værmeldingen før du kjører hjemmefra. Vi kan ikke hoppe når det regner eller ved for sterk vind. Typisk vær som kan stoppe oss er mørke skyer eller sterk vind. Er du i tvil ring 916 41 801 før avreise.

Så fort du er ankommet og sjekket inn i resepsjon, vil vi gjøre vårt beste til å få deg i lufta så fort som mulig. Det er sjeldent dette ikke lar seg gjøre innenfor en time av den tiden du har booket. Det er likevel flere faktorer som vær og uforutsette forhold som vil kunne påvirke når vi kan fly. Det er fint om du holder av et par timer på hoppfeltet. Skulle du ha det travelt vil vi forsøke vårt beste til å etterkomme dine behov!

Hvor tar man av, og hvor lander man?

Vi holder til på Østre Æra Flyplass like ved Rena i Åmot kommune. Flystripen ligger rett ved landingsområdet, så hele gjennomføringen er på ett og samme sted. Link her til Google Maps.

Hva skal jeg ha på meg?

Alt du trenger for å gjennomføre hoppet låner du av oss. Du vil få utdelt en hoppdress til å ha utenpå dine egne klær. Ha gjerne på deg klær som er ledig og joggesko. 

Kan jeg bruke eget kamera under hoppet?

Det er dessverre ikke tillatt for en tandempassasjer å ha med seg eget kamera. Vi har egne kameramenn som filmer alt fra før dere går opp i lufta til etter dere kommer ned. En ferdig redigert film får du med deg før du reiser. Har du bestilt stillbilder får du dette også. 

Hva skjer dersom det er dårlig vær?

Hvis været ikke skulle være med oss den dagen du skal hoppe kan reservasjonen flyttes. Finn en ny dag som passer for deg inne på bookingsiden vår, og send oss en epost på info@fallskjerm.no. Husk å skrive hvilket tidspunkt du i utgangspunktet skulle hoppe.

Jeg har ombestemt meg og ønsker ikke hoppe likevel. Hva gjør jeg?

Vi kan refundere gavekortet, men vi beholder depositumet på 500,-.

Gavekortet er ikke tilknyttet en spesiell person. Om personene som gavkortet var ment for ikke har mulighet til å bruke det, så kan gavekortet brukes av noen andre så lenge dette blir gjort før utløpsdatoen på gavekortets gyldighet går ut.

Hva er aldersgrensen?
  • Du må være minst 16 år gammel. NB: dersom du er under 18 år MÅ du ha skriftlig tillatelse fra BEGGE foreldre/foresatte.
  • Hvis du er du over 70 år må du ha en bekreftelse fra lege som du fremviser før hopping – se link under neste punkt.
  • Du må ha normalt god helse. Se egenerklæring nedenfor* som du må signere på, dersom du ikke kan signere med god samvittighet her må du til lege for legesjekk.
  • Du kan ikke veie mer enn 95 kg og ikke være høyere enn 2 meter.
  • Du kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).
  • Dersom du gir et tandemhopp i gave, så må den som mottar gaven vite om dette minimum 48 timer før hoppet skal utføres. Årsaken til dette, er at han/hun skal få tid til å tenke seg om for å finne ut om dette er noe han/hun ønsker å gjennomføre.
*Egenærklæring helsetilstand:

«Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.»

Dersom du er i tvil om du oppfyller kravene for å hoppe, ber vi deg kontakte klubben i god tid før hoppet gjennomføres.

For ofte stile spørsmål om tandemhopp – klikk her.

Hvilke fasiliteter har dere?

Vi har kiosk og flere toaletter. Det er også mange fine inne- og utendørs sittemuligheter, inkludert en utside lounge. Ingenting er som å sitte og slappe av mens venner lander i ekstase! 

Hvor lang tid tar det?

Så fort du er ankommet og sjekket inn, vil vi gjøre vårt beste til å få deg i lufta så fort som mulig. Det er sjeldent dette ikke lar seg gjøre innefor en time av den tiden du har booket. Det er likevel flere faktorer som vær og uforutsette forhold som vil kunne påvirke når vi kan fly. Det er fint om du holder av et par timer på hoppfeltet. Skulle du ha det travelt vil vi forsøke vårt beste til å etterkomme dine behov!

Gruppebestilling

Skal du bestille for en større gruppe? 

Ta kontakt på epost info@fallskjerm.no eller ring oss dersom du har spørsmål til dette. 

Sitter du inne med andre spørsmål?

Ta kontakt med oss da vel!

nb_NO