Ofte stilte spørsmål


Hvordan påvirker Covid-19 mitt tandemhopp?

Vi tar alltid sikkerheten på alvor, både i lufta og på bakken. Din sikkerhet er vår prioritet! Vennligst påse å følg nasjonale eller lokale tiltak. 

Dersom du har symptomer eller vært i nærheten av noen med symptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Dersom du ikke har muligheten til å komme pga dette, kontakt resepsjonen og vi finner et nytt tidspunkt til deg og dine. 

Vennligst påse å hold rikgit avstand til andre der det er mulig. 

Alle som oppholder seg på hoppfeltet vårt må fylle ut et egenerklæringskjema for C-19. Dette må gjøres samme dag, men før ankomst. Skjemaet finner du HER .

Hvordan bestiller jeg et tandemhopp?

Direkte booking kan gjøres her!

Når du booker kan du velge antall hoppere, samt hvilken dag og tidspunkt som måtte passe deg best.

Ta gjerne forbindelse dersom du har spørsmål!

Hvor lang tid i forveien må jeg booke?

Så lenge det er ledig plass i kalenderen er bestilling ikke begrenset i tid. Vi aksepterer til og med drop-inn dersom vi har plass. Det er dog anbefalt å bestille tandemhoppet ditt før du møter opp for å være garantert plass.

Hvordan betaler man?

Normalt betaler man når man bestiller. Vi aksepterer også betaling i resepsjonen ved drop-inn og tilsvarende.

Jeg har fått et gavekort, hvordan booker jeg et tandemhopp?

Du booker deg inn her ved å bruke koden på gavekortet. 

Hva skjer den dagen jeg skal hoppe?

Møt gjerne 20 minutter før tiden du har bestilt. Når du ankommer hoppfeltet kan du møte for registrering i resepsjonen inne i den store hangaren. 

Husk å sjekke værmeldingen før du kjører hjemmefra. Vi kan ikke hoppe når det regner eller ved for sterk vind. Typisk vær som kan stoppe oss er mørke skyer eller sterk vindstyrke. Er du i tvil ring 916 41 801 før avreise.

Hvor tar man av, og hvor lander man?

Vi holder til på Østre Æra Flyplass like ved Rena i Åmot kommune. Flystripen ligger rett ved landingsområdet, så hele gjennomføringen er på ett og samme sted. Link her til Google Maps.

Hva skal jeg ha på meg?

Alt du trenger for å gjennomføre hoppet låner du av oss. Du vil få utdelt en hoppdress til å ha utenpå dine egne klær. Ha gjerne på deg klær som er ledig og joggesko. 

Kan jeg bruke eget kamera under hoppet?

Det er dessverre ikke tillatt for en tandempassasjer å ha med seg eget kamera. Vi har egne kameramenn som filmer alt fra før dere går opp i lufta til etter dere kommer ned. En ferdig redigert film får du med deg før du reiser. Har du bestilt stillbilder får du dette også. 

Hva skjer dersom det er dårlig vær?

Hvis været ikke skulle være med oss den dagen du skal hoppe kan reservasjonen flyttes. Finn en ny dag som passer for deg inne på bookingsiden vår, og send oss en epost på info@fallskjerm.no. Husk å skrive hvilket tidspunkt du i utgangspunktet skulle hoppe.

Jeg har ombestemt meg og ønsker ikke hoppe likevel. Hva gjør jeg?

Dersom du ikke ønsker å hoppe og få refundert pengene beholder vi et adm.gebyr på 500,-. Send en epost til info@fallskjerm.no, så får du pengene tilbake på din konto. Husk og legg ved tidspunkt du hadde booket, og kontonummer.

Hva er aldersgrensen?

Du må minst være 16 år gammel for å hoppe i tandem. Hvis du er under 18 må du ha en skriftlig godkjennelse (med ID), fra begge foreldre/foresatte. 

Hvilke fasiliteter har dere?

Vi har kiosk og flere toaletter. Det er også mange fine inne- og utendørs sittemuligheter, inkludert en utside lounge. Ingenting er som å sitte og slappe av mens venner lander i ekstase! 

Hvor lang tid tar det?

Så fort du er ankommet og sjekket inn, vil vi gjøre vårt beste til å få deg i lufta så fort som mulig. Det er sjeldent dette ikke lar seg gjøre innefor en time av den tiden du har booket. Det er likevel flere faktorer som vær og uforutsette forhold som vil kunne påvirke når vi kan fly. Det er fint om du holder av et par timer på hoppfeltet. Skulle du ha det travelt vil vi forsøke vårt beste til å etterkomme dine behov!

Gruppebestilling

Skal du bestille for en større gruppe? Vennligst merk at i helger kan du maksimalt bestille for 8 av gangen. I ukedager maksimalt 2 – 4 av gangen. Dersom gruppen din er større enn dette må  vi dele bestillingen i flere for å sikre riktig antall instruktører til deg og din gruppe.

Ring oss gjerne eller send en mail dersom du har spørsmål til dette. 

Sitter du inne med andre spørsmål?

Ta kontakt med oss da vel!

nb_NO