Ofte stilte spørsmål


Hvordan booker jeg et tandemhopp?
Direkte booking kan gjøres her!

Når du booker kan du velge antall hoppere, samt hvilken dag og tidspunkt som måtte passe deg best.

Ta gjerne forbindelse dersom du har spørsmål!

Hvor lang tid i forveien må jeg booke?

Så lenge det er ledig plass i kalenderen er bestilling ikke begrenset i tid. Vi aksepterer til og med drop-inn dersom vi har plass. Det er dog anbefalt å bestille tandemhoppet ditt før du møter opp for å være garantert plass.

Hvordan gjør jeg det med betalingen?

Normalt betaler man når man bestiller. Vi aksepterer også betaling i resepsjonen ved drop-inn og tilsvarende. 

Jeg har fått et gavekort, hvordan booker jeg et tandemhopp?

Du booker deg inn her ved å bruke koden på gavekortet. 

Hva skjer den dagen jeg skal hoppe?

Husk å sjekke værmeldingen før du kjører hjemmefra. Vi kan ikke hoppe når det regner eller ved for sterk vind. Typisk vær som kan stoppe oss er mørke skyer eller sterk vindstyrke. Er du i tvil ring 916 41 801 før avreise.

Hva skal jeg ha på meg?

Alt du trenger for å gjennomføre hoppet låner du av oss. Du vil få utdelt en hoppdress til å ha utenpå dine egne klær. Ha gjerne på deg klær som er ledig og joggesko. 

Hvor tar man av, og hvor lander man?

Vi holder til på Østre Æra Flyplass like ved Rena i Åmot kommune. Flystripen ligger rett ved landingsområdet, så hele gjennomføringen er på ett og samme sted. Link her til Google Maps.

Kan jeg bruke eget kamera under hoppet?

Det er dessverre ikke tillatt for en tandempassasjer å ha med seg eget kamera. Vi har egne kameramenn som filmer alt fra før dere går opp i lufta til etter dere kommer ned. En ferdig redigert film får du med deg før du reiser. Har du bestilt stillbilder får du dette også. 

Hva skjer dersom det er dårlig vær?

Hvis været ikke skulle være med oss den dagen du skal hoppe kan reservasjonen flyttes. Finn en ny dag som passer for deg inne på bookingsiden vår, og send oss en epost på info@fallskjerm.no. Husk å skrive hvilket tidspunkt du i utgangspunktet skulle hoppe.

Jeg ønsker ikke å hoppe, og ønsker å få refundert pengene. Hvordan gjør jeg det?

Dersom du ikke ønsker å hoppe og få refundert pengene beholder vi et adm.gebyr på 500,-. Send en epost til info@fallskjerm.no, så får du pengene tilbake på din konto. Husk og legg ved tidspunkt du hadde booket, og kontonummer.

Sitter du inne med andre spørsmål?

Ta kontakt med oss da vel!

nb_NO