Tren på østre-æra


Fallskjermlag 2023

 

Skydive Oslo ønsker å tilby Rikssenteret for fallskjermidrett som lokasjon der alle fallskjermlag skal kunne komme og trene til konkurranser. Vi har gode fasiliteter som bunkhouse, kjøkken, griller, garderober og dusjer. Vi har også faste pakkere på hoppfeltet, samt en kiosk hovedsakelig i høysesong og helger. Vi kan også tilby egne debrief-rom. Under kan dere se info om tilbud og kontaktinformasjon for spørsmål om avtalene. Fint med datoer når ulike lag skal trene for en enklere og mer effektiv drift av feltet. 

Velkommen til Østre Æra og Skydive Oslo!

 

Lagtilbud 2023

Standardpriser for alle lag som ikke er landslag eller medlem av OFSK :

280 NOK

 

OFSK LAG 2023

Standardpriser for lag som er medlem av Oslo FSK:   230 NOK

Inkluderer også gratis overnatting og prioritering i manifest på ukedager.

I bytte mot tilbudet er OFSK-lagene enige om å stille som IdrettsInspo på hoppfelt og sosiale medier, og representere OFSK under NM 2023.

 

Vilkår og betingelser

Hopprisene gjelder ikke for arrangementer som f.eks. Flying Chicks, All Good in the Wood, Hercules hopp eller tilsvarende. Lagene betaler da normal hoppris.

OFSK forbeholder oss retten til eventuell prisendring ved en ekstraordinær endring av valuta som vil medføre høyere kostnad på fly og fuel. OFSK vil informere laget minst 48 timer før prisendring innføres.

 

** For mer informasjon **

Kontakt sandi@fallskjerm.no for spørsmål og å booke laghopping hos Skydive Oslo.

nb_NO