Tren på østre-æra


Fallskjermlag 2021

 

Skydive Oslo ønsker å tilby Rikssenteret for fallskjermidrett som lokasjon der alle fallskjermlag skal kunne komme og trene til konkurranser. Vi har gode fasiliteter som bunkhouse, kjøkken, griller, garderober og dusjer. Vi har også faste pakkere på hoppfeltet, samt en kiosk hovedsakelig i høysesong og helger. Vi kan også tilby egne debrief-rom. Under kan dere se info om tilbud og kontaktinformasjon for spørsmål om avtalene. Fint med datoer når ulike lag skal trene for en enklere og mer effektiv drift av feltet. 

Velkommen til Østre Æra og Skydive Oslo!

 

Lagtilbud

Standardpriser for alle lag som ikke er landslag eller medlem av OFSK.

Pris per slot
min 30 treningshopp/uke
Pris per slot
min 50 treningshopp/uke
NOK 250,-NOK 230,-

 

OFSK LAG

Standardpriser for lag som er medlem av OFSK. Inkluderer også gratis overnatting og prioritet i manifest.

I bytte mot tilbudet er OFSK-lagene enige om å organisere 1 helg, gratis, maksimalt 4 hopp per dag per lagmedlem, stille som IdrettsInspo på hoppfelt og sosiale medier, og representere OFSK under NM 2021.

Pris per slot minimum 30 treningshopp/2 ukePris per slot minimum 50 treningshopp/2 uke
NOK 230,-NOK 210,-

 

 

Vilkår og betingelser

Hopprisene gjelder ikke for arrangementer som f.eks. Flying Chicks, Farout Festival, Hercules hopp eller tilsvarende. Lagene betaler da normal hoppris (normal hoppris 2021 er NOK 270,-).

OFSK forbeholder oss retten til eventuell prisendring ved en ekstraordinær endring av valuta som vil medføre høyere kostnad på fly og fuel. OFSK vil informere laget minst 48 timer før prisendring innføres.

 

** For mer informasjon **

Kontakt injohansen85@gmail.com for spørsmål og sandi@fallskjerm.no for å booke laghopping hos Skydive Oslo.

nb_NO